Haber

Kadınların her alanda yanında olan AK Parti’de çalışmalar sürüyor

BURSA (İGFA) –AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, bu yıl 8 Mart’ı 6 Şubat’ta yaşanan şokların acısıyla karşıladıklarını belirterek, AK Parti’nin hem temel insan haklarını hem de beşeri sermayeyi desteklediğini söyledi. Her alanda aktif rol alması ve karar alma mekanizmalarında yer alması için birçok yönetmelik imzaladıklarının altını çizdi.

Gözükara Durmaz, kadınların eğitim düzeyi arttıkça iş gücüne katılım oranının da arttığını belirterek, SGK teşviklerinde kadınlara uygulanan pozitif ayrımcılık, gelir vergisi ile kadınların iş hayatına katılımını ve girişimci olmalarını desteklediklerini belirtti. ve kadın kooperatiflerinin yanı sıra hibe ve fon takviyelerinde.

DEPREMDEN ETKİLENEN KADIN VE ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ…

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak depremin ilk gününden itibaren özellikle kadın ve çocukların yanlarında olduklarını ve onların yaralarını sarmak için çalıştıklarını belirten Durmaz, deprem bölgelerine yapılan ziyaretlerde ikmal ve depremzedelere ve depremden etkilenen Bursa’ya gelenlere gidecekleri yardım malzemelerinin hazırlanması. Misafirlerin öncelikli ihtiyaçlarını tespit etmek ve sağlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Genel merkezimizin uyumu ile hazırladıkları mutfak takımlarını ‘Sıcak Sofralar’ kampanyası ile teslim ettiklerini belirten Durmaz, “Devlet ve millet bu süreci birlikte atlatacak, depremin yaralarını birlikte saracağız. Emeğiyle var olan tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun.

mazidagi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu