Ekonomi

UEDAŞ, İnegöl’de yeni iş yerinin açılışını yaptı

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’daki abonelerine her zaman daha kaliteli ve etkin hizmet vermeyi hedefleyen UEDAŞ, müşteri hizmetleri noktalarını yeniliyor. UEDAŞ, Bursa’nın İnegöl ilçesindeki yeni iş binası ile 150 bin abonesine birebir hizmet verecek.

UEDAŞ, Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsayan hizmet alanı içerisinde, Bursa’nın 300 bin nüfuslu İnegöl ilçesinde açtığı yeni işlem merkezi ile 150 bin aboneye hizmet verecek. Uludağ Power CEO’su İsmail Ergüneş’in katılımıyla gerçekleştirilen açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Arif Bayrak, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın yanı sıra protokolden çok sayıda isim katıldı.

150 bin aboneye hizmet verecek

İnegöl’de 150 bin aboneye birebir hizmet verecek olan UEDAŞ’ın işletme müdürlüğünün açılış töreninde konuşan Uludağ Enerji CEO’su İsmail Ergüneş, “Hizmet alanımızı kapsayan hizmet alanımızda abonelerimize en etkin iletişimi sağlamayı taahhüt ettik. Güney Marmara Bölgesi’nde 4 ilde “Kullanıcılarımıza kesintisiz ve güvenilir hizmet verebilmek için tüm hızımızla çalışıyoruz. Bugün burada açılışını yaptığımız yeni işletmemiz de İnegöl’de 150 bin abonemize aynı amaca hizmet edecek. Bu çerçevede kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını dinlemeyi ve memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmayı planlıyoruz” dedi.

UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı yaptığı konuşmada, “UEDAŞ olarak Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 3,5 milyon aboneye kesintisiz elektrik hizmeti veriyoruz. İşletmelerimiz ve burada görev yapan çalışanlarımızla bu ağır elektrik şebekesini inançla sürdürüyoruz. Bölgemizde bulunan 12 işletmemizde “İnegöl en kilit noktalardan biri diyebiliriz. Nüfus ve endüstrideki hareketlilik bize daha fazla sorumluluk yüklüyor. Bu sorumluluk bilinciyle bölgede yatırımlara değer veriyor ve müşterilerimize ayrıcalıklı hizmetler sunmayı amaçlıyoruz” dedi. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu